2011/10/12

Üdvözlünk az oldalon!

Nehezen és lassan, de végre elindultunk... bár eléggé kezdetleges még az oldal, ez idővel változni fog.
A héten még számos fejlesztésen és átalakuláson fog átesni az oldal, hogy majd elérje végleges formáját. Ezért is megkérnélek titeket, hogy jelen pillanatban még ne bombázzatok kritikákkal, mert dolgozunk a problémákon.

De miért is jött létre az oldal?
Ti is tudjátok, hogy számos oldal foglalkozik már az Apple termékekkel, és ezek közt már számos magyar nyelvű oldal is található (ez kiemelendő). Jelen oldal témája is az Apple hatásköre lesz.
Reményeim szerint számos új információval tudok majd szolgálni a számotokra, és nem a már meglévő társoldalak ellen szeretnék dolgozni, hanem inkább az együttműködésre törekszem. Azaz ki szeretném bővíteni az ottani információ halmazt újabb információkkal, hogy teljes képet kapjatok az Apple újdonságairól, illetve a legfrissebb hírekről.  Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy célom az információ szolgáltatása, illetve a társoldalakkal való együttműködés. Nem versenyezni szeretnék, csak információt ajánlani az érdeklődőknek.

Mire számíthattok az oldaltól?
Megpróbálok számos érdekes, kiemelkedő hírt megosztani, illetve egy interaktív oldal létrehozására törekszem.

Mit kérek én ezért cserébe?
Először is a türelmeteket (legalább is ezen a héten) és másodszor hogy minél többet látogassatok az oldalra. (persze abban az esetben ha felkeltette az érdeklődéseteket)

Végszóként pedig csak annyit, hogy az oldalon folyamatosan dolgozni fogunk, és pár napon belül elkezdjük ontani az információkat.
Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, kezdetnek lájkolhatnád az oldalt.

Üdvözlettel,
Admin

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors